donderdag 25 juni 2020

Bloghop One-Sheet-Wonder met Natuurlijk voor altijd

Welkom bij deze bloghop van de NL Demo's. Je bent hier gekomen via Annette en na mij neem je als het goed is een kijkje bij Ellen. We verwelkomen in deze Bloghop produkten uit de nieuwe catalogus van Stampin' Up!®. 

Tijdens mijn tweede workshop deze lente heb ik een One-sheet-Wonder met Eindeloos Groen designpapier gepresenteerd. Ideaal omdat je niet met restjes designpapier blijft zitten. Alles wordt netjes opgemaakt dus er is geen verspilling. Daarnaast heb je meteen een stapeltje kaarten welke je kunt gebruiken voor alle gelegenheden. Je bepaalt uiteraard zelf de sentiments waardoor je van alle markten thuis bent!

De indeling van de sheet is als volgt (gemeten in cm):
Als je alle stukken snijdt zoals bovenstaand model, kun je onderstaande kaarten maken. Er is natuurlijk eindeloos mee te variëren. Minc Macaron, Pretty Peacock en Garden Green zijn mooie kleuren cardstock om te combineren met dit prachtige designpapier uit de Forever Greenery Suite. Voor de sentiments zijn verschillende Stampin'Up! sets gebruikt
 
Ik hoop dat je wat inspiratie uit mijn kaarten kunt halen en er zelf wat leuks mee kunt gaan doen. Niet alleen dit designpapier leent zich ervoor, maar ook het DSP uit de Prized Peony suite is uitermate geschikt. Veel plezier met stempelen en met de andere blogs. Neem snel een kijkje bij Ellen via onderstaande knop.


10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke projecten.. en met 1 veel dsp heel veel leuke kaarten in 1 keer. Dank je wel voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lieve reactie :) Echt fijn als je een keer veel verjaardagen op rij hebt.

   Verwijderen
 2. Wat haal je een hoop kaarten uit 1 vel hè! Waarom hebben we dan zoveel dsp nodig.... (grapje).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, je hebt gelijk hoor. 1 vel kan dus ook, maar dan heb je niet alle designs dus 6 stuks doen dan maar?? ;) Al wil ik er meer hoor... Dank voor je reactie!

   Verwijderen
 3. Heel erg leuk , En dan in te denken dat er 6 dubbelzijdige vellen in een pak zitten kan je 12x deze kaarten maken elk met ander patroon ;)

  leuk dat je ook weer meedeed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja erg he... moet je eens gaan tellen als je de grote cuts ook weer opsnijd want er zitten een aantal vlakken die echt makkelijk no wat kleiner kunnen :) Dank je wel Ilona!

   Verwijderen
 4. Wat kan je toch veel met dat mooie papier. Heerlijk om gelijk een stapeltje te maken. Erg mooi geworden. Dankjewel en leuk om samen te 'Hoppen".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker met zo'n one sheet wonder. Ik kon er wel 15 mee maken maar omdat ik de workshop binnen enkele uurtjes wilde voltooien zijn het er 10 geworden. Dank voor je mooie commentaar!

   Verwijderen
 5. Een van mijn nieuwe favoriete papiertjes! Wat heb je er veel en geweldig leuke kaarten mee gemaakt! Dank je wel voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen