Het bestellen van Stampin' Up! Producten

 Wilt u zelf de allermooiste kaarten, cadeaulabels, scrapbooks en cadeauzakjes maken? De materialen van Stampin' Up zijn daar uitermate geschikt voor. En alle produkten kunt u bij mij bestellen!


STAMPIN' UP

Stampin' Up!® is een Amerikaanse producent van kwalitatief hoogwaardige stempels en knutselmaterialen.
Naast de collectie stempels biedt Stampin' Up!® ook inkt, markers, papierproducten, ponsen, embossing- en snijmallen e.a. Kortom, een complete collectie om zowel uw unieke wenskaarten en cadeauverpakkingen te maken als ook scrapbooking albums en eenvoudige fotoboeken.

Alle producten zijn perfect op elkaar afgestemd. Van papier en inkt tot de versieringen en het lint. U hoeft niet meer te zoeken naar de juiste combinatie van kleuren omdat hiervoor al suggesties gedaan worden, maar uiteraard bent u zelf vrij in het maken van uw eigen combinaties.

CATALOGUS

Alle producten van Stampin' Up!® zijn te vinden in een overzichtelijke catalogus, die tevens inspirerende voorbeelden toont. De catalogus kunt u hier vinden als PDF.
U kunt de catalogus ook bestellen. Voor € 5,00 (incl. verzendkosten) ontvangt u een exemplaar per post.

WORKSHOPS

De mooiste manier om kennis te maken met de producten van Stampin' Up® is door middel van een workshop bij u thuis of bij mij thuis. U krijgt voorbeelden aangereikt welke u kunt gebruiken bij het maken van uw eigen projecten. Daarnaast kunt u zelf korting op de producten verdienen wanneer u bij u thuis een workshop laat geven. Neem voor meer informatie contact met mij op.

BESTELLEN

Losse bestellingen (zonder workshop) kunt u plaatsen via een email naar: info@tokodelouwisstampin.nl
Na het plaatsen van een bestelling neem ik contact met u op voor een bevestiging. De bestelling worden zoveel mogelijk rechtstreeks vanuit het magazijn naar uw adres verzonden via UPS. De verzendkosten bedragen € 5,95. Bestelt u met mij mee tijdens een verzamelbestelling (minimaal 1x per maand), dan kan uw pakket verzonden worden via DHL of PostNL naar keuze, afhankelijk van de grootte van het pakket zijn de verzendkosten dan wat lager.

DEMONSTRATRICE WORDEN?

Lijkt het u leuk om altijd minimaal 20% korting te ontvangen en als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste producten? Neem dan contact met mij op. U bent welkom in mijn team en ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Geen opmerkingen: