woensdag 5 augustus 2020

Gnomes all around (foto tutorial)


Deze schattige aardgeesten zijn onmisbaar in je kerstassortiment. Je kunt er alle kanten mee op. Maak zoals hieronder eens een leuke spinnercard. Met behulp van je stamparatus stempel je de gnomes perfect in een circel en kun je er op allerlei manieren wat leuks van maken. De Gnome for the holiday set kost €23,-. Hij is bij mij mee te bestellen wanneer je mijn kerstworkshop op 17 oktober komt volgen. Opgeven hiervoor kan via mijn facebookpagina.


Werkwijze
Stempel eerst met de stamparatus de gnomes in een circel. Afwisselen met een kerstboom of een ander i
tem kan natuurlijk ook. Knip de afbeeldingen uit via de bovenranden maar laat ze vanaf hun middel aal elkaar zitten. Kleur alles in naar eigen wens.


Punch of stans in het midden een kleine circel uit. Deze moet zo groot zijn dat een grote dimensional er exact in past. Neem twee knopen die 1/2 cm groter zijn in doorsnee dan de gestanste circel. Knip van een de hoekjes af. 


Plak de dimensional op 1 knoop. laat de dimensional op de knoop van achter het gestempelde papier door de gestanste circel vallen en plak aan de voorzijde de andere knoop op deze dimensional. Punch nu nog een circel uit en stempel daar een sentiment op. Plak deze weer op de tweede knoop zodat deze niet meer zichtbaar is. Als het goed is draait je kaart nu rond. Deze kun je nu op een basiskaart plakken. Neem wat leuk designpapier of een wat rustigere achtergrond. Maak er wat moois van met je eigen inspiratie en ideeen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten