donderdag 28 mei 2020

Forever Greenery - Bloghop pre-order jaarcatalogus

Welkom bij de bloghop van de Nederlandse Stampin' Up! demo's. In deze bloghop staan dit keer de produkten uit de pre-order voor de nieuwe catalogus centraal. Leuk dat je ook naar mijn Bloghop komen kijken. Vergeet niet om na dit bericht door te klikken naar de creatie van Simone!

Ik heb een zwak voor de Forever Greenery Suite. Dat is inmiddels bekend. Ik ben dan ook hiermee aan de slag gegaan voor deze hop.

Ik heb gebruik gemaakt van Mossy meadow, Crumb Cake, Old Olive, het designpapier van de Forever Greenery Suite en het bijbehorende lint. De stempelsets die gebruikt zijn, zijn 
"Natuurlijk Voor Altijd (de Nederlandstalige variant van Forever Fern uit de Forever Greenery Suite) en Volop Vrienden. Deze laatst is een zeer geschikte set voor de mensen die graag veel Nederlandse sentimenten willen gebruiken. Leuke, bruikbare teksten voor verschillende gelegenheden.

Voor mijn sentimenten heb ik twee keer een label uitgeponsd (Label me Lovely Punch) en de mat doormidden geknipt om het label er qua kleur toch uit te laten springen. Daarna zijn de labels met dimensionals opgeplakt.

Hopelijk haal je wat inspiratie uit mijn kaarten. Geniet van de andere blogs en vergeet niet  om af en toe je creativiteit los te laten.

Ik zou zeggen: veel plezier bij Simone!14 opmerkingen:

 1. Ohh ook zo mooie kaartjes met de Greenery Suit..Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige creaties, Leuk dat je weer meedeed

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaarten hoor.
  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je voor je inspiratie, vind de rechter geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja de Greenery! Ik kan er geen genoeg van krijgen! Superleuke kaartjes Maike! Gr.Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave projecten! Ook hier is deze suite dé favoriet :-)

  BeantwoordenVerwijderen