zaterdag 20 juni 2020

Forever Greenery Wrath

Zo ontzettend handig om een stamparatus in huis te hebben. Je plaatst heel eenvoudig de stempel exact op de juiste plaats. Met de mooie greenert set heb ik deze kaart heel snel in elkaar gestempeld.

Neem een vierkant stuk whisper white (mijn stempelvlak van de kaart is 14x14cm). Leg je whisper white in de stamparatus, netjes in een hoek en plaats de magneet aan de onderzijde. Plaats de stempel aan de bovenzijde van het vlak, op zo'n manier dat het mooi past om er een circel mee te maken. Sluit de stamparatus zodat de stempel op de klep komt te zitten. Doe inkt op de stempel, sluit de stamparatus en maak je afdruk. Draai daarna je stempel een kwartslag en herhaal dit tot je de boven- en onderkant en de zijkanten gestempeld hebt (12 uur, 3 uur, 6 uur en 9 uur). Verwijder de stempel, maak deze schoon en plaats deze schuin om het openliggende stuk nu te bestempelen (1-2 uur) en herhaal de acties van de eerste keer zodat je de circel mooi afmaakt. Herhaal dit met een andere stempel indien gewenst.

Ik heb twee soorten bladeren gebruikt in combinatie met whisper white en Garden Green (inkt is Garden Green en Soft Sea Foam). Ik ben erg blij met het eindresultaat. Volgende keer met nog een klein accent van een stansje of een lint, maar voor nu een plain card.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten