zondag 6 september 2020

Rooted in Nature blijft een prachtige set


Er zijn bepaalde sets die zich lenen voor een bepaald type kaart. Zo is Rooted in Nature er ook een. De prachtige gedetailleerde bladeren en de boomstam doorsnede heb ik al flink een aantal keren gebruikt. Vandaag heb ik een klein voorraadje condoleancekaarten gemaakt en met deze set worden ze gewoon zoals ik wil dat ze worden.


Ik heb gewerkt met Whisper White als basis. Simple stamping dus er is nagenoeg alleen inkt gebruikt. Met de stamparatus kun je de bladeren mooi uitlijnen zodat ze op 1 lijn op de kaart verschijnen. Smoky Slate, Gray Granite en Basic Gray zijn kleuren die een mooie sobere kaart opleveren. Maar ook met wat herfstkleuren is de kaart toch geschikt als Condoleance of Sterkte kaart. Een stukje lint of trim maakt het geheel af.
Rooted in Nature (Puur Natuur is Nederlandse variant) is met zijn € 51,- zeker geen goedkope set maar ontzettend veelzijdig voor de stempelaars die van een natuurlijke uitstraling houden. Hij bestaat overigens wel uit twee stempeldoosjes met stempels en is in meerdere talen verkrijgbaar.

ROOTED IN NATURE CLING STAMP SET (ENGLISH)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten