woensdag 14 oktober 2020

Whale of a Time set

Voor mijn workshop op 11 oktober stond de Whale of a Time set centraal. Met de stempels de de pons zijn we aan de slag gegaan en via diverse technieken zijn we tot hele mooie resultaten gekomen. Onderste drie kaarten hebben we gemaakt.


Deze split front is erg eenvoudig. Snij een basiskaart van 19,85 x 10,5 cm en ril op 14,85. Snijd vervolgens nog een strook van 4 x 10,5 cm wat het losse strookje gaat vormen. Maak met een tag topper punch een label van ongeveer 10 x 5 cm en decoreer deze met label, stans en lint. Mat de bovenzijde en onderzijde van de voorkant van de basiskaart met een mooi dsp. Plak het label zodanig dat de boven- en onderzijde aan elkaar zitten zoals op de foto. Snijd een mat voor de binnenzijde van 14,35 x 10. Stempel nog een leuk sentiment op het midden van de mat op zo'n manier dat deze exact achter het label valt wanneer de kaart dicht is. Met een bestempelde enveloppe is je kaart klaar.


Deze kaart is ge-CASE-d van Mary Deatherage. Met de clearblock techniek (inkt op je clearblock en besprayen met de spritser en vervolgens afdrukken) maak je een vlak en decoreer je deze met de mooie stempels van de Whale set. Je basiskaart is 10,5 cm x 29,7 cm gerild op 14,85 cm. De mat is 10 cm x 14,35 cm. Het gestempelde vlak meet 9,5 cm x 13,85 cm. Met een mooie tekst aan de binnenkant is hij al klaar. Simpel en snel, maar prachtig!


Deze slimline shaker card bevat drie ramen welke met een windowsheet gesloten zijn en op de achterkant met dimensionals of foamsheets scheidingen aanbrengen zodat je confetti/figuren/sequins op hun plek blijven. Aan de binnenzijde nog een witte mat met een sentiment om de kaart af te maken.

Alle workshop deelnemers hebben ontzettend hun best gedaan en prachtige kaarten gemaakt met deze stempelset. Onze walvis heeft weer wat harten gewonnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten