woensdag 15 april 2020

Bonanza Buddies are coming to town

Een van mijn favoriete sets van dit moment is de Bonanza Buddies suite. Deze set is superleuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen om een glimlach op het gezicht te toveren. Er is eindeloos mee te varieren en mijn favoriet is de kaart met de uitgeponste circels. Vrij eenvoudig te maken, maar dat zie je niet aan het eindresultaat.

Maak een witte basiskaart (standaard maat cardstock 10.5 x 29.7) en ril deze op 14.85 cm.
Snijd een kleur cardstock op 10 x 4.35 cm voor de achtergrond van de circels. De basistint zal deze gekozen kleur worden dus neem een kleur die je mooi vindt. Ik heb hieronder Pear Pizzazz gebruikt. Snijd vervolgens een whisper white cardstock (dat geeft wat rust in je kaart, maar je kunt natuurlijk ook nog een andere tint papier gebruiken passend bij je andere kleur cardstock). Trek met potlood twee verticale lijnen op 1/3 en op 2/3 van je cardstock. Trek vervolgens horizontaal 3 lijnen op 1/4, 2/4 en 3/4 van je cardstock. 

De kruispunten van de lijnen zijn precies het midden van de circels. Je hoeft in principe niet alle 6 de circels uit te stansen of ponsen want de plek waar je het sentiment plaatst, kun je vrij houden. Ik heb de 1.5" circel punch (€ 19,50) gebruikt. Dit werkt supersnel en omdat je deze overal voor kunt gebruiken is het een gebruiksvriendelijk en goede investering. Deze punch is verkrijgbaar in 0.5", 1", 1.5", 2" en 2 1/4". Met een circel stans kan het uiteraard ook maar dan zul je 5 of 6x moeten stansen.Stempel nu de gewenste dieren op Whisper White cardstock. Je kunt zelf kiezen voor passende kleuren. Ik heb Gray Granite, Basic Gray, Daffodil Delight, Pineapple Punch en Memento Tuxedo Black gebruikt. Stans of knip vervolgens de figuren uit, monteer ze en bevestig ze op de gewenste plaats met dimensionals. Nog een sentiment erbij en je kaart is klaar!Geen opmerkingen:

Een reactie posten